Pages

Tuesday, 26 June 2012

hi salam ,
phewittttt BW , stalker hat omei omei ;)

hmm , sumpah bohsan gila doe duduk dlm kelas td . banyak cikgu yang tak masok . nak menyembang pun mcm tak syok ja sbb kawan sekaki pakat keluar pi kawad ^^ harini cikgu-2 practikal masok kelas aku . wuuuuu hensem gila >.< nak ckp dgn cikgu-2 tu pun segannn . eeee menggalak jaaa ^^V k dahh ! err . eh td masa balik amin dah promise nak teman aku tunggu bas tp hampehhh ! around 2.25 dia lalu depan aku, tapi dia takmai punn . slamber dekk ja dia keluar pi beli air . then masa dia nak mai dekad aku tiba-2 bas mai . aku punn dgn muka bebai ambik beg and blah terus . dia usha dok senyum-2 . rasa mcm nak tampaq jaaa . ISHHH ! aku jalan and kalih belakang tgk abg akmal upper six tu . abg akmal dok renung tajam sgt, so aku beat ahh. last-2 aku yang gelakk . tak tahan renung mata laki . aku jelir lidah and terus jalan pi dekat bas . err -.-" balik rumah text dgn amin memang bebai gila lah . dia mintak maaf sbb tak dpt nak teman cause dia ada meeting amenda ntah -.-" aku punnn "okay pine okay pine !" malam pulak dia buat perangai lagi . call tak answer .reasonnya sbb kwn dia ambik fonn and dia terlarit dok buat apa ntah dgn kasot kawat dia tu. fuuu . dia call aku tak answer, text tak reply . serve him right . balas dendam balik :P kebetulan aku and kak dia on9, dia suruh kakak dia suruh aku reply text dia . aku ckp "PI LA MAKAN KASOT BAGI KENYANG !" terus dia text ckp "dah kenyang dah makan kasot " aku pun err eh ? dia on9 dok pujuk aku tp aku tahan ja takmau layan padahai nak tergelak dgn cara dia pujuk . fuuuuu meltinggggg

No comments:

Post a Comment

thankyou reader ♥