Pages

Wednesday, 16 May 2012

crush go , he came :)

dear crush -.- aku dh boleh lupakan hg .
wuhuuuu -.- aku dh tak laqat nk tunggu hg .
serius  tak tipu :/ memang bila aku bertentang mata dgn hang , aku rasa suka hg .
tp hang ? eeeeeee , suka bg harapan tak berjenih --'
hang melayan aku, aku renung hang hang pun balas balik tp hg buat aku ss jaa !
puihhhh ! sumpah aku bengang tp takpa la sbb hang tak terima aku , aku bole coup dgn org lain dari hang coup dgn aku tp hang tak bole buat aku bahagiaaaaaaaaaa :')


dear capital A : sorri lah aku tak accept hang sbb aku suka dekad crush aku dulu .
sorri agains -.- tp hang stil tak putus asa , aaa tak kenai ayat give up  utk bg aku suka hang .CONGRATULATION ! hg dah buad aku lupakan si crush tu . seriusly :/ thankss gilaa :) aku sayang hang , aku suka hang . hang buad aku melting dekad hang . malam-2 hang call, malam-2 hang text aku . hg buad aku melting terok . bila terjumpa hang lani, rasa malu gila . dulu, aku yang selalu bg hg malu . HAHA ! lani, aku yg malu asyik terbayang muka hang ja lani , hg guna guna aku eh ? HAHA ! hang terlalu jujur , hang terlalu memujuk , hang terlalu sweet . serius :/ layak dak aku dgn hang ? aku ragu-2 nak bersama hang sbb takod hg kecewakan aku .hati ni dh cukup sakit kod weh :')

No comments:

Post a Comment

thankyou reader ♥