Pages

Tuesday, 27 December 2011

jangan rude sangat !

nowing : 4.03 am .
pagi buta dh terasa mcem nak lempang oreng jaa . sorry guys. mood tgh ta elok !
erghhhh--' klau laa aq bole jerit dekad hang ckp aq tak suka dah dekat hang,kan best ? tapi lagu mana ? calling ? wehy ! sorry lambat aq nak buad semua tuu . -.-
memanglah dulu aq penah syg dekad hang wehy sbb hang tuu bf aq, but now EX !
NOW aq dah tak sayang hang dah wehy ! tp knp mcem terlalu obses nak buad aq jeles ? dekad FB sengaja tayang dpn aq, dekad post aq dok bersayang mayang kan ?
pastu bila aq comment blek ckp aq pulun kan ? JYEAHHH !
aq memang suka sgt gelaran tuu babe <3 thanks sgt-2 . 
and sorry lahhh kalau hang buad semua tuu sbb nak bg aq jeles . sorry to say :
AQ TAK PENAH JELES ! SBB HATI WAA DH KERING BEB ! :)
hang buad pi lah lagu mana p0wn KISSES, HUG, or wte lah kan , aq tak akan jeles . 
aq dah usaha nak berbaek dgn hang tp hang sengaja buad kita renggang kan ?
'OH OKAY FINE--' tuu bagus ! nowing sbb menyampah sgt-2 aq decide nak deactive account fb aq .
gdbyee facebooker !

No comments:

Post a Comment

thankyou reader ♥